Implanturi și dinți în 24 ore

Cea mai rapidă metodă de a zâmbi din nou cu încredere !

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Sistemul de implanturi
Fast&Fixed

Aceasta metoda reprezinta de fapt un sistem de implanturi de ultima generatie care îi oferă pacientului o dantură nouă, completă, fixă într-o singură zi; acest tratament se numește fie implant dentar rapid, fie fast & fixed sau all on 4, respectiv all on 6, datorită numărului de implanturi care sunt aplicate .

Cine poate beneficia de
acest tip de tratament:

Pacienții edentați total sau parțial ( și-au pierdut o parte din dinți sau toți);

Pacienții care suferă de parodontoză într-un stadiu avansat sau alte afecțiuni dentare și riscă să-și piardă toți dinții;

Pacienții care au proteză dentară mobilă și o consideră lipsită de confort

Pacienti cu sindroame in cadrul carora prezinta anodontii intinse

Pacienti la care indicatia de implant dentar conventional a fost depasita prin atrofii ale suportului osos

Pacienti in varsta care nu mai sunt dispusi sa treaca prin procedurile complicate şi dureroase de adiţie osoasă

Avantaje

Numeroase sisteme oferă soluții acestor pacienți, ele pot avea denumiri diferite, One Day Implant Fast & Fixed by Bredent, All on 4/6 by Straumann, All on 4/6 AlphaDent dar toate reprezintă concepte moderne de înlocuire a unuia sau mai multor dinți lipsă.

Extracția dinților irecuperabili + inserarea implanturilor dentare + lucrarea fixă provizorie au loc într-o singură zi;

Pacientul scapă de procedurile complicate şi dureroase de adiţie osoasă;

Reluarea, în cel mai scurt timp, a activităților cotidiene;

Intervenția este predictibilă și nedureroasă;

Poți renunța la proteza dentară inconfortabilă;

Fizionomia pacientului și funcțiile (masticație, fonație) sunt restabilite rapid;

Aspect natural al dinților, precum și confort sporit la masticație și vorbire, comparativ cu alte tipuri de lucrări protetice;

Estetică îmbunătățită, dinții vor fi perfect aliniați, vor respecta fizionomia fiecărui pacient, dar și cerințele estetice ale acestuia legate de forma, mărimea sau culoarea dinților;

Folosirea osulului nativ al pacientului, răspunzând nevoilor acestuia;

Scurtarea considerabilă a timpului de tratament și a costurilor acestuia;

Refacerea rapidă a danturii în cazul pacienților edentați total sau partial;

Funcționalitate 100% a danturii;

Efectul de întinerire a feței; efect de lifting;

Evitarea drumurilor frecvente la medicul stomatolog, deoarece refacerea se realizează într-o singură ședință;

Beneficii psihologice: redă pacienților încrederea și respectul de sine;

Evitarea neplăcerilor cauzate de proteza mobile ;

V.B. 62 ani

înainte
după
înainte
după
înainte
după

Etapele restaurării sunt rapide și sigure, fără durere și fără timp de așteptare a lucrărilor protetice! Astfel, pacientul își poate relua viața socială imediat după procedură!

A.D. 60 ani

Pentru a înțelege cum schimbă sistemul Fast&Fixed viața pacienților, vă prezentăm un caz de reabilitare totală rezolvat corect.

Abordarea a avut două etape, cu o durată totală de 7 luni.

În prima etapă s-au efectuat următoarele proceduri:

  • Îndepărtarea lucrărilor protetice vechi,
  • Extracții dentare de pe ambele arcade,
  • Inserarea implanturilor: 6 implanturi pentru maxilar și 4 pentru mandibulă,

A doua etapă are loc abia după osteointegrarea implanturilor, adica la aproximativ 6 luni de la procedurile anterioare, și constă în:

  • Amprentare în vederea realizării proteticii finale,
  • Aplicarea lucrării fixe definitive.

P.T. 70 ani

Pacienții își pot relua activitățile obișnuite și viața socială chiar de a doua zi, bucurându-se de estetica și funcționaliltatea unei danturi complete!

Reabilitare totală cu sistemul Fast& Fixed și lucrări fixe aplicate imediat!

Pentru maxilar au fost necesare 6 implanturi și pentru mandibulă 4.

Rezultatul final este un zâmbet frumos și funcțional, și un pacient care se bucură de mai multă încredere și stimă de sine!

Alte Cazuri Dinti Fisci in 24 ore
rezolvate in Clinica EAN

Un aspect mai tânăr și
sănătos!

Prin resturarea danturii se modifică și fizionomia: conturul feței este schimbat, având un aspect mai tânăr și sănătos!

Pacienții își pot relua activitățile obișnuite și viața socială chiar de a doua zi, bucurându-se de estetica și funcționaliltatea unei danturi complete!

Pasii premergatori inserarii
implanturilor dentare

PRIMA CONSULTATIE -
Diagnosticarea si intocmirea planului de tratament (maxim 1h)

O prima consultatie care presupune efectuarea de radiografii si poze, eventual un CT pentru stabilirea planului de tratament (acestea arata specialistului calitatea osului si pozitia nervilor si sinusurilor).

1

FAZA 1 - Doi pași realizați
în 24 ore

Pasul 1 – Faza chirurgicala – Inserarea implanturilor dentare

  • Operatia se efectueaza sub anestezie locala, sau mai rar, cu anestezie generala , indicata pacientiilor cu patologie generala asociata
  • Daca este necesar, se fac eventuale extractii dentare in aceeasi sedinta
  • Se introduc implanturile in os si daca este cazul, se fac eventuale aditii osoase si se remodeleaza gingia. Inserarea implanturilor dureaza aproximativ 2 ore pentru fiecare arcada in parte (6 implanturi la maxilar si/sau 4 implanturi la mandibula -ideal)
  • PACIENTUL NU SIMTE NICIO DURERE IN FAZA DE INSERARE A IMPLANTURILOR ! Majoritatea pacientilor au raportat faptul ca nu au simtit nicio durere, atat in timpul procedurii, cat si in zilele imediat urmatoare.

Pasul 2 – Confectionarea si atasarea lucrarilor dentare provizorii fixe

  • In aproximativ 24h de la inserarea implanturilor, pacientului i se ataseaza lucrarile provizorii fixe, astfel incat poate manca si zambi normal pe durata intregului tratament! Aceste lucrari dentare arata foarte natural, astfel incat nimeni nu va realiza ca sunt doar niste lucrari temporare.
2

FAZA a 2-a (la 4-6 luni dupa
faza 1) – Atașarea lucrărilor definitive

Dupa vindecare si osteointegrarea implanturilor, lucrarile temporare sunt inlocuite cu lucrarile dentare definitive (dintii ficsi definitivi)

Onorarii

Fiecare caz clinic este unic! Fiecare plan de tratament se întocmește personalizat și presupune un consult de specialitate. Planul de tratament corect presupune un diagnostic precis, acesta din urmă fiind susținut de investigații avansate: clinice, paraclinice și radiologice.

Ținem foarte mult la transparență atunci când vine vorba de tratamente și de costurile acestora. Fiecare pacient află de la prima vizită ce costuri va avea tratamentul, care sunt pașii și durata.

All ON 4 IMPLANTURI extractii+implanturi+lucrare provizorie ALPHADENT - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

2800 EURO

Fast & Fixed 4 IMPLANTURI extractii + implanturi + lucrare provizorie BREDENT - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

3200 EURO

All ON 4 IMPLANTURI extractii + implanturi + lucrare provizorie STRAUMANN - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

4000 EURO

All on 6 IMPLANTURI extractii + implanturi + lucrare provizorie ALPHADENT - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

3800 EURO

Fast & Fixed 6 IMPLANTURI extractii + implanturi + lucrare provizorie BREDENT - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

4500 euro

All on 6 IMPLANTURI extractii + implanturi+lucrare provizorie STRAUMANN - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

4800 EURO

Lucrare fixă definitivă (dupa 6 luni de la osteointegrarea implanturilor) - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

de la 2200 euro

Ce influențează prețul unui implant
dentar?

Este un fapt bine cunoscut că implantul dentar este soluția optimă pentru înlocuirea unui dinte lipsă. Cu toate acestea, implantul dentar nu este soluția universal valabilă pentru toată lumea și nu există un singur tip de implant. De aceea întrebarea referitoare la cost nu are un singur răspuns, există mult prea multe variabile și, uneori, intervenții neprevăzute.

La Clinica EAN oferim planuri de tratament personalizate, adaptate fiecărui caz în parte. Dubla consultație are rolul de a stabili care sunt problemele, în amănunt, și de a oferi o rezolvare corespunzătoare, potrivită pentru situația respectivă.

Mai mult decât atât, implantul dentar este doar o etapă a tratamentului, motiv pentru care costul acestuia nu este relevant în contextul tuturor procedurilor necesare pentru restaurare și recuperare totală.

În urma consultului general și a analizării investigațiilor imagistice se stabilește împreună cu pacientul abordarea potrivită și se oferă o estimare de durată și de costuri!

Ce ne caracterizează?

Empatia

Înțelegem că fiecare caz este unic și fiecare pacient este un om, nu doar o sumă a unor patologii pe care trebuie să le remediem.

Profesionalismul

Cazurile sunt abordate cu profesionalism, atât în conceperea planului de tratament cât și în discuțiile cu pacienții și alegerea soluțiilor potrivite.

Perfecțiunea

Simetrie, armonie, echilibru, funcționalitate optimă, toate acestea sunt criterii care împreună formează perfecțiunea – așa cum poate fi ea realizată pentru fiecare pacient în parte.

Comunicarea

Comunicarea transparentă și clară este esențială atât între colegi, cât și între medici și pacienți, motiv pentru care este una din valorile de bază ale clinicii.

Îmi plac provocările, așa că sunt dedicat cazurilor mai dificile, cu retracție osoasă accentuată, care îmi pun la încercare aptitudinile și experiența.

Vreau să le ofer pacienților care și-au pierdut speranța o șansă în plus și încrederea că își vor putea recăpăta funcțiile în totalitate.

Emanuel Anti

Medic primar chirurgie maxilo-facială

Își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului ELYTIS Iași, Spitalului de Urgențe Bacău și este Membru în Comisia de Disciplină Teritorială

Urmărește-mă pe

Conceptul unic
Full Face Recovery

Ean Clinic - Full Face Recovery Iasi
înainte
Ean Clinic - Full Face Recovery Iasi
după
Ean Clinic - Full Face Recovery Iasi
înainte

Resorbția osoasă poate modifica în timp aspectul fizic, așa că implanturile dentare sunt completate de alte proceduri care, împreună, asigură o recuperare completă, din toate punctele de vedere, inclusiv estetic la nivelul feței.

Acesta este conceptul unic Full Face Recovery, care oferă cele mai bune rezultate pentru pacienți, dincolo de rezolvarea edentației.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Experiența pacienților

La Clinica EAN am gasit rezolvarea problemelor mele grave, un doctor rabdator ce mi-a dat explicatii si conditii cum nu am mai vazut. Sunt foarte recunoscator echipei pentru rezultatele cu adevarat exceptionale. Multumesc.

Radu N|

Doctorita mea stomatolog mi-a recomandat sa merg la Dr. Anti si nu regret. Am avut o lipsa acuta de os si implanturile dentare au fost puse intr-o singura zi, fara durere. Sunt foarte incantata si de restul tratamentelor ce mi-au redat tineretea. Inca o data va multumesc.

Maria V|

Daca e ceva ce m-a impresionat e modul cum am fost tratat de la inceput pana la sfarsit. Impecabil. Informatiile primite si modul in care echipa a avut rabdare cu taote intrebarile sunt de laudat. Nu imi pare rau de alegerea facuta!

Sorin M|

Nici nu pot povesti cum mi-au schimbat viata tratamentele dentare si de estetica. Mi-a fost redata increderea in sine, dupa o copilarie in care problemele m-au bantuit, pot spune. Multumesc inca o data dlui doctor si echipei.

Marinela I|

Noul TU începe cu o programare

Se spune că, în general, primul pas este cel mai dificil. De data aceasta, primul pas este o consultație, și este foarte simplu de realizat!