Vă mulțumim pentru mesaj!

Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

Întrebări frecvente

Pentru orice nelămuriri sună-ne la 0761 614 704 sau lasă-ne un mesaj la info@eanclinic.ro

În prima etapă avem o conversație cu pacientul pentru a determina care sunt problemele și nevoile sale. Anamneza și examenul clinic îi oferă medicului informațiile necesare pentru a pune un diagnostic prezumtiv. Sunt discutate și nevoile și dorințele pacientului, pentru a le putea îndeplini, în cazul în care nu sunt evidente încă de la început. Pentru întregirea dosarului medical, pacientului i se pot recomanda diverse examene complementare: CBCT, analize medicale, scrisoare medicală pentru pacienții cu patologii asociate, fotografii intraorale, modele de studiu, scanare ModJaw, etc.
După întâlnire, cazul este prezentat întregii echipe, pentru sfătuire și stabilirea modului de colaborare. Odată stabilit diagnosticul final, este întocmit și etapizat planul de tratament personalizat.
Etapa a doua constă într-o nouă discuție cu pacientul, în care îi sunt prezentate planul de tratament, etapele și timpul de realizare, costurile estimative și soluțiile financiare. Dacă se convine asupra tuturor acestor criterii, pacientul își dă acordul pentru plan și tratamentul poate începe.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Experiența pacienților

La Clinica EAN am gasit rezolvarea problemelor mele grave, un doctor rabdator ce mi-a dat explicatii si conditii cum nu am mai vazut. Sunt foarte recunoscator echipei pentru rezultatele cu adevarat exceptionale. Multumesc.

Radu N|

Doctorita mea stomatolog mi-a recomandat sa merg la Dr. Anti si nu regret. Am avut o lipsa acuta de os si implanturile dentare au fost puse intr-o singura zi, fara durere. Sunt foarte incantata si de restul tratamentelor ce mi-au redat tineretea. Inca o data va multumesc.

Maria V|

Daca e ceva ce m-a impresionat e modul cum am fost tratat de la inceput pana la sfarsit. Impecabil. Informatiile primite si modul in care echipa a avut rabdare cu taote intrebarile sunt de laudat. Nu imi pare rau de alegerea facuta!

Sorin M|

Nici nu pot povesti cum mi-au schimbat viata tratamentele dentare si de estetica. Mi-a fost redata increderea in sine, dupa o copilarie in care problemele m-au bantuit, pot spune. Multumesc inca o data dlui doctor si echipei.

Marinela I|