Full Face Recovery

Ean Clinic

Principiul inovator
al recuperării totale

Full Face Recovery este un concept unic, pornit din pasiune pentru îmbinarea perfectă dintre funcționalitate și estetică.

FFR se concentrează pe fiecare parte a feței, de la structura osoasă și până la tegument, pentru a obține un rezultat final armonios, echilibrat.

La Clinica EAN vei descoperi că funcționalitatea și estetica sunt mai accesibile decât credeai!

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Full Face Recovery este un
concept unic, pornit din pasiune

Am studiat foarte mult atât în facultate și în rezidențiat, cât și la cursuri internaționale. Am experiență de peste 10 ani în spitale private și de stat, unde am văzut numeroși pacienți: de la cele mai simple cazuri la unele extrem de complexe. În urma tratamentelor efectuate cu succes, mi-am dat seama că îmi doresc mai mult decât chirurgia cu singurul scop de îndepărtare a problemelor. Era nevoie de un concept nou!

Încă din perioada rezidențiatului, dorința și pasiunea pentru estetică au început să se facă simțite. Chiar și profesorii au observat timpul petrecut pentru o sutură mică, și dorința de a oferi nu doar tratament, ci și recuperare frumoasă, cu cicatrici cât mai puțin vizibile.

Am acumulat de-a lungul carierei experiență în chirurgie maxilo-facială, chirurgie ortognatică și estetică facială. Am colaborat, în cadrul echipei medicale, cu medic stomatolog, ortodontist, dermatolog, kinetoterapeut și tehnician dentar, astfel încât am înțeles conceptul de recuperare ca pe un ansamblu.

Am contopit toate beneficiile specializărilor menționate mai sus într-un concept unic:
Full Face Recovery.

Ean Clinic - Full Face Recovery Iasi
Ean Clinic - Full Face Recovery

ce este full face recovery

Restitutio ad integrum

FFR este vârful de lance în a întoarce timpul și a reda tot ce s-a pierdut. Este soluția care ia în considerare toate aspectele vindecării, nu doar procesul post-operator, ci întreg ansamblul. Este despre vindecare armonioasă, despre redarea libertății și încrederii, despre o nouă viață.

Full Face Recovery este fratele geamăn al sintagmei RESTITUTIO AD INTAGRUM .

EAN și-a propus să devină cel mai bun camarad în drumul spre sănătate.

Specialitățile medicale unite și cunoștințele medicale cumulate ne permit să revoluționăm abordarea problemelor de sănătate ale pacientului.

Managementul calității
totale

Punem pacienții pe primul loc: oferim servicii de top și soluții financiare echilibrate, calitate la fiecare pas și înclinația către comunicare onestă și respect reciproc.

Ne diferențiem de alte clinici printr-o serie de valori și principii care s-au concretizat atât în urma experienței, cât și a deschiderii către inovație și a dorinței de a o aduce mai aproape de pacienți și de a o face mai accesibilă.

Astfel, am creat un nucleu de principii care stau la baza activității noastre și care ne responsabilizează:

Formare continuă a personalului

Tot personalul medical participă regulat la cursuri de formare.

Grijă pentru pacient și tratamente personalizate

Suntem empatici și privim pacienții în complexitatea lor, ca oameni, nu doar ca simple cazuri.

Angajamentul informației complete și al relației de confidențialitate

Oferim cele mai clare și detaliate informații, astfel încât pacienții să ia deciziile corecte.

Echipă multidisciplinară, gamă largă de proceduri

Estetica și Full Face Recovery pot fi realizate doar cu ajutorul unei echipe unite, care împreună să livreze rezultatele dorite.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Accentul pe vindecare,
tratament și rezolvarea părții funcționale

În școală și în practică se pune accentul pe vindecare, tratament și rezolvarea părții funcționale, lucruri absolut firești și necesare. Însă dincolo de acestea, rămân dorința și nevoia pacientului de a se simți bine cu sine. Eliminarea unei tumori rezolvă partea funcțională, însă consecințele patologiei pot include probleme de estetică (asimetrii, tegument uscat, etc) și cicatricea post-operatorie. Adesea, în chirurgia oro-maxilo-facială, acestea sunt considerare efecte secundare nedorite și sunt puse pe planul al doilea.

Tocmai acest lucru m-a inspirat și motivat să creez conceptul de Full Face Recovery, în care atât partea funcțională cât și cea estetică să aibă aceeași importanță.

Problemele de sănătate ale
pacienților se extind dincolo de evidență

Consider că problemele de sănătate ale pacienților se extind dincolo de evidență, și că o recuperare frumoasă și redobândirea trăsăturilor naturale și armonioase contribuie la o vindecare mai bună, fizică și psihică, și la încredere în sine sporită.

Am concentrat experiența mea, pasiunea pentru estetică și frumos și dorința de a oferi tratament complet într-un concept unic, de care sunt mândru și care sper să schimbe cât mai multe vieți în bine.

Full Face Recovery înseamnă sănătate și armonie.
Este proiectul care îmi aduce satisfacție pentru că a pornit din pasiune și există și va continua pentru a oferi frumusețe și echilibru.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Cum te
putem ajuta?

Chirurgie Orală si Maxilo Facială

Chirurgia Orală și Maxilo-Facială implică tratamentul afecțiunilor din teritoriul capului, feței, gâtului, a părților dure osoase, dentare, cât și a părților moi. Această specialitate are ca scop atât tratamentul afecțiunilor din sfera ei, cât și reconstrucția tuturor structurilor pierdute sau alterate în cazul bolilor.

află mai multe

Chirurgie ortognatică

Malocluziile severe, cauzate de defecte scheletale, pot avea un impact negativ asupra funcțiilor masticatorii, de vorbire, dar și asupra aspectului fizic și stimei de sine.
La Clinica EAN, scopul nostru este nu doar eliminarea problemelor, ci și o recuperare totală, care să îi redea pacientului sănătatea, funcționalitatea, încrederea în sine și un aspect armonios.

află mai multe

Endodonție la Microscop Iași

Endodonția este o specialitate a medicinei dentare recunoscută în mai multe țări din Europa și Statele Unite ale Americii începând cu anul 1967, care se ocupă cu studiul pulpei dentare umane și a țesutului periapical.

află mai multe

Estetică facială

Procedurile estetice pentru îmbunătățirea aspectului fizic au devenit în ultimii ani mult mai populare și accesibile. Acestea nu sunt utilizate doar pentru corectarea imperfecțiunilor și asimetrilor, ci și pentru un aspect întinerit și remedierea semnelor lăsate de anumite probleme medicale.

află mai multe

Implantologie

Implantologia este baza restaurării și recuperării, deoarece oferă suportul necesar pentru protetică, fiind cea mai bună soluție pentru înlocuirea dinților care au fost pierduți. Mai mult, este indicată nu doar în scop estetic și funcțional, ci și pentru prevenirea sau stoparea resorbției osoase.

află mai multe

Lifting facial

Liftingul facial chirurgical este o procedură complexă cu rezultate excepționale: un aspect cu până la 10 ani mai tânăr! Tehnica modernă și experiența medicului chirurg pot face cu adevărat diferența atât în ce privește estetica finală, cât și recuperarea optimă și păstrarea rezultatelor.

află mai multe

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care îmbină frumos funcționalitatea și estetica. Majoritatea pacienților care iau în considerare un aparat dentar o fac din motive legate de aspectul danturii, însă scopul principal al ortodonției este de a asigura o ocluzie corectă. Pentru a realiza acest lucru, dinții sunt îndreptați și aliniați și arcadele sunt echilibrate, ceea ce asigură un zâmbet frumos.

află mai multe

Protetică Dentară

Tratamentele protetice reprezintă o ramură foarte importantă a stomatologiei, fiind esențială pentru reconstrucție și redobândirea funcționalității și esteticii. În funcție de caz, lucrările protetice pot avea un scop mai mult estetic (fațete dentare) sau de rezolvare a cazurilor de edentație (coroane ceramice, proteze fixe sau mobile, etc).

află mai multe
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
"Medicina este știința, arta și conștiința încălzite de iubirea față de oameni."

Iuliu Hateganu

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Experiența pacienților

La Clinica EAN am gasit rezolvarea problemelor mele grave, un doctor rabdator ce mi-a dat explicatii si conditii cum nu am mai vazut. Sunt foarte recunoscator echipei pentru rezultatele cu adevarat exceptionale. Multumesc.

Radu N|

Doctorita mea stomatolog mi-a recomandat sa merg la Dr. Anti si nu regret. Am avut o lipsa acuta de os si implanturile dentare au fost puse intr-o singura zi, fara durere. Sunt foarte incantata si de restul tratamentelor ce mi-au redat tineretea. Inca o data va multumesc.

Maria V|

Daca e ceva ce m-a impresionat e modul cum am fost tratat de la inceput pana la sfarsit. Impecabil. Informatiile primite si modul in care echipa a avut rabdare cu taote intrebarile sunt de laudat. Nu imi pare rau de alegerea facuta!

Sorin M|

Nici nu pot povesti cum mi-au schimbat viata tratamentele dentare si de estetica. Mi-a fost redata increderea in sine, dupa o copilarie in care problemele m-au bantuit, pot spune. Multumesc inca o data dlui doctor si echipei.

Marinela I|

Întrebări frecvente

Pentru orice nelămuriri sună-ne la 0761 614 704 sau lasă-ne un mesaj la info@eanclinic.ro

În prima etapă avem o conversație cu pacientul pentru a determina care sunt problemele și nevoile sale. Anamneza și examenul clinic îi oferă medicului informațiile necesare pentru a pune un diagnostic prezumtiv. Sunt discutate și nevoile și dorințele pacientului, pentru a le putea îndeplini, în cazul în care nu sunt evidente încă de la început. Pentru întregirea dosarului medical, pacientului i se pot recomanda diverse examene complementare: CBCT, analize medicale, scrisoare medicală pentru pacienții cu patologii asociate, fotografii intraorale, modele de studiu, scanare ModJaw, etc.
După întâlnire, cazul este prezentat întregii echipe, pentru sfătuire și stabilirea modului de colaborare. Odată stabilit diagnosticul final, este întocmit și etapizat planul de tratament personalizat.
Etapa a doua constă într-o nouă discuție cu pacientul, în care îi sunt prezentate planul de tratament, etapele și timpul de realizare, costurile estimative și soluțiile financiare. Dacă se convine asupra tuturor acestor criterii, pacientul își dă acordul pentru plan și tratamentul poate începe.

Noul TU începe cu o programare

Se spune că, în general, primul pas este cel mai dificil. De data aceasta, primul pas este o consultație, și este foarte simplu de realizat!