Endodonție la Microscop Iași

Tratamentul endodontic este una din cele mai frecvente proceduri stomatologice, și este esențial pentru salvarea dinților naturali cu inflamație pulpară și conservarea acestora!

Ean Clinic - Endodontie Iasi

Tratamentul de canal este necesar în situațiile în care țesutul pulpar din interiorul dintelui este afectat de carii profunde, fracturi sau fisuri, traumatisme ori obturații coronare întinse.

Prin rezolvarea problemelor și ulterior prin reconstrucție, dintele natural poate fi salvat și își poate îndeplini funcțiile.

Acest lucru înseamnă și costuri mai reduse pe termen lung, deoarece remedierea edentației cu ajutorul implanturilor este mai invazivă și mai costisitoare.

Având în vedere natura delicată a procedurilor și nivelul de precizie, este ușor de înțeles de ce endodonția asistată de microscop reprezintă o variantă optimă de tratament.

La fel ca toate celelalte proceduri, și aceasta este total lipsită de durere, deoarece sunt utilizate analgezice performante.

În cazul episoadelor dureroase între ședințele de tratament sau la final, medicul va recomanda analgezice și antiinflamatoare eficiente, astfel încât procesul de salvare a dintelui să nu fie problematic pentru pacient.

Principalul beneficiu al tratamentului endodontic este salvarea dinților naturali, ceea ce asigură funcționalitate optima și estetică naturală, ulterior reconstrucției cu ajutorul proteticii.

Principalul beneficiu al tratamentului endodontic asistat de microscop este precizia tratamentului și o rată de succes mult mai mare.

Avantajele tratamentului endodontic asistat de microscop

Monitorizare vizuală mult mai exactă pe parcursul tratamentului

Acces facil la zonele dificile

Identificare mai precisă a tuturor canalelor

Depistarea și corectarea facilă a reziduurilor de țesut

Detectarea unor complicații care nu sunt vizibile cu ochiul liber

Vizualizarea eventualelor instrumente rămase anterior blocate în canal

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Experiența pacienților

La Clinica EAN am gasit rezolvarea problemelor mele grave, un doctor rabdator ce mi-a dat explicatii si conditii cum nu am mai vazut. Sunt foarte recunoscator echipei pentru rezultatele cu adevarat exceptionale. Multumesc.

Radu N|

Doctorita mea stomatolog mi-a recomandat sa merg la Dr. Anti si nu regret. Am avut o lipsa acuta de os si implanturile dentare au fost puse intr-o singura zi, fara durere. Sunt foarte incantata si de restul tratamentelor ce mi-au redat tineretea. Inca o data va multumesc.

Maria V|

Daca e ceva ce m-a impresionat e modul cum am fost tratat de la inceput pana la sfarsit. Impecabil. Informatiile primite si modul in care echipa a avut rabdare cu taote intrebarile sunt de laudat. Nu imi pare rau de alegerea facuta!

Sorin M|

Nici nu pot povesti cum mi-au schimbat viata tratamentele dentare si de estetica. Mi-a fost redata increderea in sine, dupa o copilarie in care problemele m-au bantuit, pot spune. Multumesc inca o data dlui doctor si echipei.

Marinela I|
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Noul TU începe cu o programare

Se spune că, în general, primul pas este cel mai dificil. De data aceasta, primul pas este o consultație, și este foarte simplu de realizat!