Implantologie

Implantologia este baza restaurării și recuperării, deoarece oferă suportul necesar pentru protetică, fiind cea mai bună soluție pentru înlocuirea dinților care au fost pierduți. Mai mult, este indicată nu doar în scop estetic și funcțional, ci și pentru prevenirea sau stoparea resorbției osoase.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

De ce Clinica EAN?

Ne diferențiem de alte clinici, în primul rând, prin abordarea personalizată a cazurilor, inclusiv a celor care par fără speranță (atunci când nu există suficient suport osos).

Am creat conceptul unic Full Face Recovery , care ia în considere nu doar eliminarea simptomelor sau problemelor, ci și recuperarea generală, inclusiv de estetică facială, pentru ca rezultatul final să fie un aspect armonios, natural al pacientului.

Acest concept reunește mai multe specializări: chirurgie maxilo-facială, chirurgie plastică, stomatologie, dermatologie, kinetoterapie, ortodonție.

Grija pentru pacient este una din valorile la care ținem cel mai mult, pentru că rezultatele pozitive și recuperarea totală reprezintă scopul principal al Clinicii EAN.

Noi ascultăm cu adevărat pacienții: empatizăm cu problemele acestora, ne conectăm la nevoile lor și le punem pe primul loc. Atunci când abordăm cazurile o facem în echipă, contribuind cu informații și experiență pentru a putea pune un diagnostic corect și a putea stabili un plan de tratament personalizat.

De ce să aleg implantul
dentar?

Există numeroase argumente care vin în sprijinul alegerii implanturilor dentare. În primul rând, prin inserția de implanturi se oprește sau, dacă se acționează la timp, se previne resorbția osoasă. De asemenea, pot fi prevenite migrația dinților învecinați și antagoniști și retracția gingiei. În plus, prin alegerea acestei soluții este protejată dantura existentă, deoarece nu sunt necesare intervenții asupra dinților sănătoși.

De multe ori, intervențiile chirurgicale pentru inserarea implanturilor sunt ușoare, însă există cazuri speciale, complexe, care necesită și mai multă pregătire, implanturi personalizate și creativitate.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Ce tip de implant dentar mi se
potrivește?

Implantul dentar obișnuit este perfect pentru persoanele care nu prezintă resorbție osoasă, și deci au o bază solidă pe care se poate face reconstrucția. Intervenția este realizată de către un medic chirurg, și este complet nedureroasă.

După inserarea implantului, este necesară o perioadă de câteva luni pentru osteointegrarea acestuia, iar apoi se pot monta bontul și lucrarea protetică.

Implantul dentar Fast& Fixed este soluția potrivită pentru persoanele care prezintă resorbție osoasă laterală, având totuși suficient suport în partea frontală a maxilarelor.

Principalul avantaj al acestei proceduri este că în termen de 24 de ore pacientul are deja lucrări fixe (temporare). După o perioadă de 6 luni, vor fi aplicate lucrările fixe finale.

Unde alții se opresc, noi reușim!

Implantul dentar zigomatic și Implantul dentar personalizat reprezintă soluții optime pentru cazurile cu resorbție osoasă severă! Practic, acestea sunt cazurile aparent fără speranță, însă care își găsesc rezolvarea la Clinica EAN.

Aceste implanturi presupun intervenții mai invazive, dar fără durere, iar rezultatul este o dantură completă și redobândirea esteticii, funcționalității și încrederii în sine.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Onorarii

Fiecare caz clinic este unic! Fiecare plan de tratament se întocmește personalizat și presupune un consult de specialitate. Planul de tratament corect presupune un diagnostic precis, acesta din urmă fiind susținut de investigații avansate: clinice, paraclinice și radiologice.

Ținem foarte mult la transparență atunci când vine vorba de tratamente și de costurile acestora. Fiecare pacient află de la prima vizită ce costuri va avea tratamentul, care sunt pașii și durata.

Implant HIOSSEN / OSSTEM - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

500 EURO

Implant ALPHA DENT - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

500 EURO

Implant BREDENT COPA - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

500 EURO

Implant BREDENT SKY - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

550 EURO

Implant STRAUMANN - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

650 EURO

Aditie os vestibular - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

500 EURO

Aditie os autolog - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

de la 850 EURO

Sinus lifting - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

de la 850 EURO

All ON 4 IMPLANTURI extractii+implanturi+lucrare provizorie ALPHADENT - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

2800 EURO

Fast & Fixed 4 IMPLANTURI extractii + implanturi + lucrare provizorie BREDENT - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

3200 EURO

All ON 4 IMPLANTURI extractii + implanturi + lucrare provizorie STRAUMANN - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

4000 EURO

All on 6 IMPLANTURI extractii + implanturi + lucrare provizorie ALPHADENT - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

3800 EURO

Fast & Fixed 6 IMPLANTURI extractii + implanturi + lucrare provizorie BREDENT - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

4500 euro

All on 6 IMPLANTURI extractii + implanturi+lucrare provizorie STRAUMANN - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

4800 EURO

Lucrare fixă definitivă (dupa 6 luni de la osteointegrarea implanturilor) - Medic primar chirurgie maxilo facială și Medicină dentară

de la 2200 euro

Ce influențează prețul unui implant
dentar?

Este un fapt bine cunoscut că implantul dentar este soluția optimă pentru înlocuirea unui dinte lipsă. Cu toate acestea, implantul dentar nu este soluția universal valabilă pentru toată lumea și nu există un singur tip de implant. De aceea întrebarea referitoare la cost nu are un singur răspuns, există mult prea multe variabile și, uneori, intervenții neprevăzute.

La Clinica EAN oferim planuri de tratament personalizate, adaptate fiecărui caz în parte. Dubla consultație are rolul de a stabili care sunt problemele, în amănunt, și de a oferi o rezolvare corespunzătoare, potrivită pentru situația respectivă.

Mai mult decât atât, implantul dentar este doar o etapă a tratamentului, motiv pentru care costul acestuia nu este relevant în contextul tuturor procedurilor necesare pentru restaurare și recuperare totală.

În urma consultului general și a analizării investigațiilor imagistice se stabilește împreună cu pacientul abordarea potrivită și se oferă o estimare de durată și de costuri!

Ce ne caracterizează?

Empatia

Înțelegem că fiecare caz este unic și fiecare pacient este un om, nu doar o sumă a unor patologii pe care trebuie să le remediem.

Profesionalismul

Cazurile sunt abordate cu profesionalism, atât în conceperea planului de tratament cât și în discuțiile cu pacienții și alegerea soluțiilor potrivite.

Perfecțiunea

Simetrie, armonie, echilibru, funcționalitate optimă, toate acestea sunt criterii care împreună formează perfecțiunea – așa cum poate fi ea realizată pentru fiecare pacient în parte.

Comunicarea

Comunicarea transparentă și clară este esențială atât între colegi, cât și între medici și pacienți, motiv pentru care este una din valorile de bază ale clinicii.

Îmi plac provocările, așa că sunt dedicat cazurilor mai dificile, cu retracție osoasă accentuată, care îmi pun la încercare aptitudinile și experiența.

Vreau să le ofer pacienților care și-au pierdut speranța o șansă în plus și încrederea că își vor putea recăpăta funcțiile în totalitate.

Emanuel Anti

Medic primar chirurgie maxilo-facială

Își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului ELYTIS Iași, Spitalului de Urgențe Bacău și este Membru în Comisia de Disciplină Teritorială

Urmărește-mă pe

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Noul TU începe cu o programare!

Fă primul pas către vindecare și recuperare!

Contactează-ne pentru a face o programare și pentru a descoperi soluțiile potrivite pentru tine!

Care sunt etapele care trebuie parcurse
pentru a ajunge la un zâmbet frumos și complet?

Consult inițial

Consultația inițială cu medicul chirurg este primul pas.
În cadrul discuției vor fi analizate atât anamneza cât și posibilele soluții, pe baza investigațiilor imagistice realizate anterior (radiografii și CT). Este necesară evaluarea tuturor aspectelor, pentru a obține toate detaliile necesare care ajută la soluționarea cazului.

Plan de tratament

Medicul chirurg interpretează datele colectate astfel încât să poată întocmi un plan de tratament, pe care îl va prezenta într-o consultație ulterioară pacientului. Împreună, se stabilește de comun acord soluția finală. Sunt discutate toate aspectele, de la detalii cu privire la intervenție și durata de vindecare, la eventuale complicații și, desigur, estimarea costurilor.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Precauții

Inserarea implanturilor se poate efectua doar atunci când condițiile sunt optime: de aceea pacientii trebuie să aibă efectuate toate procedurile de igienizare și eventualele tratamente, astfel încât să fie asigurate condițiile de bază pentru reușita intervenției.

La Clinica EAN utilizăm echipamente de ultimă generație pentru sterilizare, astfel încât pacienții să aibă siguranța actului medical la cele mai înalte standarde! Prin utilizarea protocoalelor riguroase de dezinfectare a instrumentarului și a practicilor stricte în cadrul intervenției sunt asigurate mediul steril și diminuarea semnificativă a riscului de infecție.

Finalizarea Tratamentului

Odată inserat, implantul are nevoie de o perioadă de 4-6 luni pentru osteointegrare. În acest timp, zona se vindecă iar implantul se stabilizează în os, astfel încât să poată prelua încărcările ulterioare. Implantul propriu-zis înlocuiește doar rădăcina dintelui, iar pentru funcționalitate și estetică apropiate de cele ale dinților naturali sunt folosite bontul protetic și coroana protetică.
La final, pacientul se bucură de o dantură completă care îi asigură un aspect armonios și îi permite reluarea funcțiilor normale.
Pentru a menține rezultatele obținute sunt necesare practici riguroase de igienă orală și controale periodice. Toate aceste detalii vor fi discutate cu medicul la finalul tratamentului, deoarece sunt importante pentru succesul intervenției pe termen lung.

Totul începe cu o programare

Programeaza un consult general pentru evaluarea situației și colectarea tututor informațiilor care vor fi de ajutor în stabilirea unui plan de tratament.