Siguranța actului medical, la cea mai înaltă calitate.

Aceasta este misiunea EAN Clinic.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Viziunea noastră

EAN Clinic livrează experiența unică de a avea cel mai bun camarad în drumul spre sănătate.

Specialitățile medicale unite și cunoștințele noastre cumulate ne-au permis să revoluționăm abordarea problemelor de sănătate ale pacientului.

Încă din 2015 am început să înțelegem că nevoile fiecărui pacient sunt complexe și trebuie diagnosticate și tratate în contextul sănătății și stării de bine generale, în totalitate.

Astfel a fost creat conceptul de Full Face Recovery, care unește cu ajutorul cunoștințelor medicale estetica și funcționalitatea faciale și dentare.

Inovație

Îmbunătățim și infuzăm cu energie viețile celor pe care îi tratăm.

Excelență

Scopul nostru este ca de fiecare dată să oferim servicii de cea mai înaltă calitate! Astfel, încă din 2009, îmbunătățim constant experiența cu pacienții.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Compasiune

Persoanele pe care le tratăm nu sunt doar pacienți: sunt membri ai familiei, prieteni, colegi! Îi vedem pentru ceea ce sunt ei, cu totul, nu doar ca pe simple cazuri de rezolvat.

Respect

Tratăm pacienții oferindu-le demnitate. Înțelegem atât cauza cât și consecințele problemelor pe care le au aceștia, iar dincolo de recuperare, procedurile efectuate sunt orientate și către îmbunătățirea încrederii în sine.

Integritate

Avem cele mai înalte standarde de profesionalism, etică și responsabilitate.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Experiența pacienților

La Clinica EAN am gasit rezolvarea problemelor mele grave, un doctor rabdator ce mi-a dat explicatii si conditii cum nu am mai vazut. Sunt foarte recunoscator echipei pentru rezultatele cu adevarat exceptionale. Multumesc.

Radu N|

Doctorita mea stomatolog mi-a recomandat sa merg la Dr. Anti si nu regret. Am avut o lipsa acuta de os si implanturile dentare au fost puse intr-o singura zi, fara durere. Sunt foarte incantata si de restul tratamentelor ce mi-au redat tineretea. Inca o data va multumesc.

Maria V|

Daca e ceva ce m-a impresionat e modul cum am fost tratat de la inceput pana la sfarsit. Impecabil. Informatiile primite si modul in care echipa a avut rabdare cu taote intrebarile sunt de laudat. Nu imi pare rau de alegerea facuta!

Sorin M|

Nici nu pot povesti cum mi-au schimbat viata tratamentele dentare si de estetica. Mi-a fost redata increderea in sine, dupa o copilarie in care problemele m-au bantuit, pot spune. Multumesc inca o data dlui doctor si echipei.

Marinela I|
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Noul TU începe cu o programare

Se spune că, în general, primul pas este cel mai dificil. De data aceasta, primul pas este o consultație, și este foarte simplu de realizat!