Siguranța actului medical, la cea
mai înaltă calitate.

Aceasta este misiunea EAN Clinic.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Viziunea noastră

EAN Clinic livrează experiența unică de a avea cel mai bun camarad în drumul spre sănătate.

Specialitățile medicale unite și cunoștințele noastre cumulate ne-au permis să revoluționăm abordarea problemelor de sănătate ale pacientului.

Încă din 2015 am început să înțelegem că nevoile fiecărui pacient sunt complexe și trebuie diagnosticate și tratate în contextul sănătății și stării de bine generale, în totalitate.

Astfel a fost creat conceptul de Full Face Recovery, care unește cu ajutorul cunoștințelor medicale estetica și funcționalitatea faciale și dentare.

Inovație

Îmbunătățim și infuzăm cu energie viețile celor pe care îi tratăm.

Excelență

Scopul nostru este ca de fiecare dată să oferim servicii de cea mai înaltă calitate! Astfel, încă din 2009, îmbunătățim constant experiența cu pacienții.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Compasiune

Persoanele pe care le tratăm nu sunt doar pacienți: sunt membri ai familiei, prieteni, colegi! Îi vedem pentru ceea ce sunt ei, cu totul, nu doar ca pe simple cazuri de rezolvat.

Respect

Tratăm pacienții oferindu-le demnitate. Înțelegem atât cauza cât și consecințele problemelor pe care le au aceștia, iar dincolo de recuperare, procedurile efectuate sunt orientate și către îmbunătățirea încrederii în sine.

Integritate

Avem cele mai înalte standarde de profesionalism, etică și responsabilitate.

Îmi plac provocările, așa că sunt dedicat cazurilor mai dificile, cu retracție osoasă accentuată, care îmi pun la încercare aptitudinile și experiența.

Vreau să le ofer pacienților care și-au pierdut speranța o șansă în plus și încrederea că își vor putea recăpăta funcțiile în totalitate.

Emanuel Anti

Medic primar chirurgie maxilo-facială

Își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului ELYTIS Iași, Spitalului de Urgențe Bacău și este Membru în Comisia de Disciplină Teritorială

Urmărește-mă pe

Noul TU începe cu o programare

Se spune că, în general, primul pas este cel mai dificil. De data aceasta, primul pas este o consultație, și este foarte simplu de realizat!