Chirurgie Orală si Maxilo Facială

Chirurgia Orală și Maxilo-Facială implică tratamentul afecțiunilor din teritoriul capului, feței, gâtului, a părților dure osoase, dentare, cât și a părților moi. Această specialitate are ca scop atât tratamentul afecțiunilor din sfera ei, cât și reconstrucția tuturor structurilor pierdute sau alterate în cazul bolilor.

Ean Clinic Chirurgie Orală si Maxilo Facială

Este esențial ca toate intervențiile chirurgicale să fie efectuate de un medic specialist!

În conformitate cu recomandările organismelor de specialitate ale Comunităţii Europene, specialiştii în chirurgia orală şi maxilo-facială trebuie să posede o dublă licenţă, cea de absolvent al Facultăţii de Medicină Dentară şi de absolvent al Facultăţii de Medicină Generală.

Chirurgia
dento-alveolară

Chirurgia dento-alveolară se ocupă cu studiul, prevenirea și tratamentul chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale. Intervențiile se concentrează pe problemele complicate ce au ca punct de plecare sistemul dento-maxilar.

Acest lucru include o multitudine de proceduri, de la extracția molarilor de minte la augmentări osoase și sinus lift.

Chirurgia
maxilo-facială

Chirurgia maxilo-facială implică intervenții cu amploare mai mare, cum ar fi cele reparatorii sau plastice, fracturile și alte traumatisme, tumori, etc.

Fiind mai invazive, acestea necesită spitalizare, o supraveghere mai atentă și o perioadă de recuperare mai lungă.

Punem pacientul pe primul loc!

Pacientul este informat și sprijinit în fiecare etapă, astfel încât întreg procesul de tratament și recuperare să fie înțeles pe deplin și tolerat cu ușurință. Facem tot posibilul pentru a asigura confortul din cadrul consultațiilor și intervențiilor, și punem pe primul loc bunăstarea și sănătatea pacientului.

Procedurile chirurgicale sunt efectuate în condiții de siguranță, echipamentele și instrumentarul sunt dezinfectate și sterilizate cu aparatură de ultimă generație, iar protocoalele de igienă sunt strict respectate la fiecare pas.

Toate intervențiile sunt realizate sub anestezie și deci complet nedureroase, iar post-operator medicul va recomanda anumite medicamente și va oferi indicații cu privire la perioada de recuperare.

Intervențiile de chirurgie oro-maxilo-facială pot aduce îmbunătățiri semnificative, însă completate de alte proceduri din cadrul Full Face Recovery, ajută la o recuperare completă, atât din punct de vedere functional, cât și estetic. Astfel, pacienții se simt și arată mai bine, și pot reveni la viața obișnuită cu un plus de încredere în sine și o stare de sănătate mult mai bună.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Experiența pacienților

La Clinica EAN am gasit rezolvarea problemelor mele grave, un doctor rabdator ce mi-a dat explicatii si conditii cum nu am mai vazut. Sunt foarte recunoscator echipei pentru rezultatele cu adevarat exceptionale. Multumesc.

Radu N|

Doctorita mea stomatolog mi-a recomandat sa merg la Dr. Anti si nu regret. Am avut o lipsa acuta de os si implanturile dentare au fost puse intr-o singura zi, fara durere. Sunt foarte incantata si de restul tratamentelor ce mi-au redat tineretea. Inca o data va multumesc.

Maria V|

Daca e ceva ce m-a impresionat e modul cum am fost tratat de la inceput pana la sfarsit. Impecabil. Informatiile primite si modul in care echipa a avut rabdare cu taote intrebarile sunt de laudat. Nu imi pare rau de alegerea facuta!

Sorin M|

Nici nu pot povesti cum mi-au schimbat viata tratamentele dentare si de estetica. Mi-a fost redata increderea in sine, dupa o copilarie in care problemele m-au bantuit, pot spune. Multumesc inca o data dlui doctor si echipei.

Marinela I|
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Noul TU începe cu o programare

Se spune că, în general, primul pas este cel mai dificil. De data aceasta, primul pas este o consultație, și este foarte simplu de realizat!