Estetică facială

La Clinica EAN ne concentrăm pe un aspect natural și armonios, încercând să obținem o estetică potrivită fiecărui pacient, adaptată la fiecare caz în parte.

Mărire buze cu Acid Hialuronic

Augmentarea buzelor este poate cea mai popularizată procedură, având ca scop atât obținerea unor buze senzuale cât și, în anumite situații, corectarea unor disproporții, îmbunătățirea texturii, reconturarea arcului lui Cupidon, etc.

Procedura de injectare este de scurtă durată, nu necesită pregătiri speciale, iar efectele ei se mențin câteva luni. Nu se recomandă femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu istoric medical de boli autoimune sau celor cu afecțiuni nevindecate ale pielii, și nici celor care poartă aparat dentar pe care urmează să îl îndepărteze în viitorul apropiat.

Imediat după injectare buzele sunt inflamate, însă după câteva zile forma începe să se definitiveze. Aspectul final este unul natural, iar pacienții sunt îndrumați cu privire la detalii despre procedură și recomandări de cantitate de acid hialuronic potrivită situației lor.

Volum pometi

si buze

dupa 20 minute

Mărire și ridicare pomeți

Mărirea, contuararea și ridicarea pomeților ajută la definirea acestora, oferind un aspect mult întinerit. Pomeții proeminenți sunt asociați cu tinerețea, dar, din păcate, aceștia sunt primii afectați de trecerea timpului.

Cu ajutorul acidului hialuronic, aspectul pomeților poate fi rejuvenat și, de asemenea, poate fi ajustată și simetria acestor. Procedura este minim invazivă și nu necesită recuperare, oferind în același timp rezultate vizibile imediat.

Medicul specialist recomandă o anumită cantitate și eventual alte procedure conexe, astfel încât rezultatul final să fie armonios și echilibrat cu restul trăsăturilor.

Ean Clinic - Estetica faciala

Tehnica MD Codes
( lifting în 8
puncte)

Reconturarea este o procedură minim invazivă care constă în injectarea de acid hialuronic pentru a reface trăsăturile și a îmbunătăți aspectul prin modificarea conturului facial.

Este o procedură rapidă (cu durata de până la jumătate de oră), nedureroasă și cu rezultate imediate care se mențin o perioadă îndelungată (chiar până la 18 luni).

Geometrizarea feței

Contururile ferme pun în evidență trăsăturile feței și conferă un aspect mai suplu și un profil mai tânăr, mai plin.

Tehnica de geometrizare a feței se axează pe îmbunătățirea trăsăturilor pacientului, pentru un aspect natural.

Sunt puse în evidență contururile și sunt corectate mici asimetrii sau imperfecțiuni, astfel încât rezultatul final să fie echilibrat și armonios.

Se obține astfel o estetică facială care conferă un aspect mai tânăr, păstrând în același timp trăsăturile naturale.

Pentru restabilirea volumetriei este injectat acid hialuronic în câteva puncte cheie, iar procedura este indicată atât în cazul celor care nu au avut niciodată contururi foarte pronunțate, cât și celor care vor să amelioreze consecințele înaintării în vârstă.

Îmi plac provocările, așa că sunt dedicat cazurilor mai dificile, cu retracție osoasă accentuată, care îmi pun la încercare aptitudinile și experiența.

Vreau să le ofer pacienților care și-au pierdut speranța o șansă în plus și încrederea că își vor putea recăpăta funcțiile în totalitate.

Emanuel Anti

Medic primar chirurgie maxilo-facială

Își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului ELYTIS Iași, Spitalului de Urgențe Bacău și este Membru în Comisia de Disciplină Teritorială

Urmărește-mă pe

Ean Clinic - Estetica faciala Iasi

Ștergerea sau netezirea ridurilor

Ridurile și pielea uscată sunt semne ale trecerii timpului care pot fi diminuate cu ajutorul injectării de acid hialuronic. Această tehnică minim invazivă poate corecta ridurile periorale (deasupra buzei superioare), șanțurile nazogeniene (ridurile care se întind de la aripa nazală la colțul gurii) și ridurile de pe gât.

Procedura este rapidă și nedureroasă, nu necesită pregătiri speciale iar efectele sunt vizibile la scurt timp după intervenție. Aspectul final este vizibil întinerit, dar păstrând trăsăturile specifice, naturale, ale fiecărei persoane.

Ștergerea/netezirea

ridurilor

dupa

Mezoterapie

Mezoterapia este un tratament minim-invaziv și rapid care constă în injectarea intradermică a unui amestec de substanțe hrănitoare: acid hialuronic, vitamine, enzime, hormoni, minerale și antioxidanți, extracte din plante sau medicamente prescrise. Acestea asigură aport nutritiv pentru tegument, stimulează circulația, producția de colagen și elastină, contribuind astfel la elasticitatea și fermitatea epidermei.

Nu există o formulă standard, combinația se face în funcție de fiecare caz în parte și de scopul procedurii.

Tratamentul este utilizat pentru estomparea ridurilor și liniilor fine, reducerea cearcănelor, ameliorarea hiperpigmentației și cicatricilor postacneice, estomparea vergeturilor, reducerea celulitei și eliminarea grăsimii din zona feței, brațelor, picioarelor, șoldurilor, coapselor, etc.

Procedura este rapidă și nedureroasă, fiind efectuată ulterior aplicării unui anestezic local tip cremă. Acest tratament estetic se repetă la interval de 2 săptămâni pe o anumită perioadă de timp, până la obținerea rezultatelor dorite. Pe parcurs, după fiecare ședință, se pot observa îmbunătățiri.

Lifting facial cu Fire
Silhouette

Pacienții care își doresc un aspect mai tânăr și mai ferm au acum o opțiune excelentă: firele Silhouette!

Acestea sunt fire resorbabile utilizate în cadrul procedurilor minim-invazive pentru reconturarea facială. Principalul beneficiu adus este eliminarea laxității cutanate, cu precădere în zona mediană și inferioară a feței, gât și sprâncene.

Rezultatele obținute cu ajutorul gamei de fire Silhouette sunt spectaculoase, păstrând în aceași timp un aer natural și echilibrat. Practic, timpul este dat înapoi și pacienții arată ca o versiune mai tânără a lor înșiși.

Injectare toxină botulinică

Toxina botulinică este o neurotoxină care blochează temporar contracția mușchilor, corectând astfel ridurile dinamice. Mecanismul este reversibil, așa că tratamentul funcționează pe o perioadă limitată de timp.

Prin injectarea de toxină botulinică, aspectul feței este mai relaxat și optimist, iar ridurile sunt atenuate (sau chiar șterse, în anumite cazuri). Efectul se instalează în 3-4 zile și durata totală este între 3 și 5 luni, dar depinde mult de doze și de fiecare caz în parte.

Această procedură nu este recomandată femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor care au infecții locale, afecțiuni neuromusculare, alergie la albumină sau care urmează anumite tratamente medicamentoase (toate aceste aspecte vor fi discutate cu medicul în cadrul consultației). De asemenea, această procedură nu se efectuează persoanelor peste vârsta de 65 de ani din cauza unui răspuns clinic nesatisfăcător.

Ulterior tratamentului, se recomandă evitarea sportului sau somnului (pentru a nu favoriza migrarea substanței) în primele 4 ore, evitarea tratamentelor de masaj facial cel puțin 2 săptămâni, evitarea aspirinei în primele 7-15 zile.

Face neck lifting

dupa 10 zile

Peeling chimic

Peelingul chimic este o procedură care îmbunătățește aspectul și textura pielii prin corectarea petelor, remedierea cicatricilor post-acnee și uniformizarea nuanței tenului. Un alt beneficiu este ameliorarea aspectului porilor. Tipul de substanță folosită și concentrația acesteia sunt stabilite de medic în funcție de fiecare caz în parte.

Pot fi realizate peeling superficial, mediu sau profund, acestea adresând straturi diferite ale dermului. Ulterior procedurii sunt recomandate creme cicatrizante care să ajute la o recuperare cât mai rapidă și obligatoriu utilizarea unui filtru solar pentru a preveni discromiile cutanate.

Conceptul unic
Full Face Recovery

Ean Clinic - Full Face Recovery Iasi
înainte
Ean Clinic - Full Face Recovery Iasi
după
Ean Clinic - Full Face Recovery Iasi
înainte

Resorbția osoasă poate modifica în timp aspectul fizic, așa că implanturile dentare sunt completate de alte proceduri care, împreună, asigură o recuperare completă, din toate punctele de vedere, inclusiv estetic la nivelul feței.

Acesta este conceptul unic Full Face Recovery, care oferă cele mai bune rezultate pentru pacienți, dincolo de rezolvarea edentației.

Onorarii

Fiecare caz clinic este unic! Fiecare plan de tratament se întocmește personalizat și presupune un consult de specialitate. Planul de tratament corect presupune un diagnostic precis, acesta din urmă fiind susținut de investigații avansate: clinice, paraclinice și radiologice.

Ținem foarte mult la transparență atunci când vine vorba de tratamente și de costurile acestora. Fiecare pacient află de la prima vizită ce costuri va avea tratamentul, care sunt pașii și durata.

Tratament facial Preime DermaFacial

300-500 RON

Bichectomie

1000 EURO

Blefaroplastie

1000 EURO

Peeling chimic (ședință)

100 EURO

Acid hialuronic

Injectare volum/contur buze/cearcane (1ml)

250 EURO

Injectare umplere regiune de volum mic (< 1ml substanta)

280 EURO

Toxina botulinica

Stergere riduri etaj superior facial (3 zone)

280 EURO

Stergere riduri facial (1 zona)

150 EURO

Mezoterapie

Fillmed by Filorga NCTF 135 HA (1 sedinta, 3ml)

150 EURO

Fillmed by Filorga NCTF 135 HA (pachet 5 sedinte, 15ml)

600 EURO

Fillmed by Filorga NCTF 135 HA pentru ochi (1 sedinta)

60 EURO

Fillmed by Filorga NCTF 135 HA pentru ochi (pachet 5 sedinte)

270 EURO

Fillmed by Filorga NCTF 135 (1 sedinta, 3ml)

120 EURO

Fillmed by Filorga NCTF 135 (pachet 5 sedinte, 15ml)

540 EURO

Fire lifting

FIRE Silhouette Soft (8/12/16 conuri) – 2 fire

500 EURO

FIRE Silhouette Soft (8/12/16 conuri) – 4 fire

900 EURO

FIRE Silhouette Soft (8/12/16 conuri) – 6 fire

1300 EURO

Lipoză injectabilă

PB Serum

350 EURO

PRP

Zona mica (9ml)

190 EURO

Zona mare (15ml)

290 EURO

Zona mare (18ml)

310 EURO

Consultatie pentru stabilire tip de interventie estetica

30 EURO

Ce ne recomandă?

Empatie

Înțelegem că fiecare caz este unic și fiecare pacient este un om, nu doar o sumă a unor patologii pe care trebuie să le remediem.

Profesionalism

Cazurile sunt abordate cu profesionalism, atât în conceperea planului de tratament cât și în discuțiile cu pacienții și alegerea soluțiilor potrivite.

Perfectiune

Simetrie, armonie, echilibru, funcționalitate optimă, toate acestea sunt criterii care împreună formează perfecțiunea – așa cum poate fi ea realizată pentru fiecare pacient în parte.

Comunicare

Comunicarea transparentă și clară este esențială atât între colegi, cât și între medici și pacienți, motiv pentru care este una din valorile de bază ale clinicii.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Experiența pacienților

La Clinica EAN am gasit rezolvarea problemelor mele grave, un doctor rabdator ce mi-a dat explicatii si conditii cum nu am mai vazut. Sunt foarte recunoscator echipei pentru rezultatele cu adevarat exceptionale. Multumesc.

Radu N|

Doctorita mea stomatolog mi-a recomandat sa merg la Dr. Anti si nu regret. Am avut o lipsa acuta de os si implanturile dentare au fost puse intr-o singura zi, fara durere. Sunt foarte incantata si de restul tratamentelor ce mi-au redat tineretea. Inca o data va multumesc.

Maria V|

Daca e ceva ce m-a impresionat e modul cum am fost tratat de la inceput pana la sfarsit. Impecabil. Informatiile primite si modul in care echipa a avut rabdare cu taote intrebarile sunt de laudat. Nu imi pare rau de alegerea facuta!

Sorin M|

Nici nu pot povesti cum mi-au schimbat viata tratamentele dentare si de estetica. Mi-a fost redata increderea in sine, dupa o copilarie in care problemele m-au bantuit, pot spune. Multumesc inca o data dlui doctor si echipei.

Marinela I|
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Noul TU începe cu o programare

Se spune că, în general, primul pas este cel mai dificil. De data aceasta, primul pas este o consultație, și este foarte simplu de realizat!