Servicii Eanclinic

Există numeroase metode prin care îți putem aduce zâmbetul pe buze! De la corectarea ocluziei la estomparea ridurilor, toate procedurile au ca scop estetica și funcționalitatea în armonie cu trăsăturile naturale.

Ean Clinic Chirurgie Orală si Maxilo Facială

Chirurgie Orală si Maxilo Facială

Chirurgia Orală și Maxilo-Facială implică tratamentul afecțiunilor din teritoriul capului, feței, gâtului, a părților dure osoase, dentare, cât și a părților moi. Această specialitate are ca scop atât tratamentul afecțiunilor din sfera ei, cât și reconstrucția tuturor structurilor pierdute sau alterate în cazul bolilor.

află mai multe

Chirurgie ortognatică

Malocluziile severe, cauzate de defecte scheletale, pot avea un impact negativ asupra funcțiilor masticatorii, de vorbire, dar și asupra aspectului fizic și stimei de sine.
La Clinica EAN, scopul nostru este nu doar eliminarea problemelor, ci și o recuperare totală, care să îi redea pacientului sănătatea, funcționalitatea, încrederea în sine și un aspect armonios.

află mai multe
Ean Clinic - Endodontie Iasi

Endodonție la Microscop Iași

Endodonția este o specialitate a medicinei dentare recunoscută în mai multe țări din Europa și Statele Unite ale Americii începând cu anul 1967, care se ocupă cu studiul pulpei dentare umane și a țesutului periapical.

află mai multe
Ean Clinic - Estetica faciala Iasi

Estetică facială

Procedurile estetice pentru îmbunătățirea aspectului fizic au devenit în ultimii ani mult mai populare și accesibile. Acestea nu sunt utilizate doar pentru corectarea imperfecțiunilor și asimetrilor, ci și pentru un aspect întinerit și remedierea semnelor lăsate de anumite probleme medicale.

află mai multe

Implantologie

Implantologia este baza restaurării și recuperării, deoarece oferă suportul necesar pentru protetică, fiind cea mai bună soluție pentru înlocuirea dinților care au fost pierduți. Mai mult, este indicată nu doar în scop estetic și funcțional, ci și pentru prevenirea sau stoparea resorbției osoase.

află mai multe

Lifting facial

Liftingul facial chirurgical este o procedură complexă cu rezultate excepționale: un aspect cu până la 10 ani mai tânăr! Tehnica modernă și experiența medicului chirurg pot face cu adevărat diferența atât în ce privește estetica finală, cât și recuperarea optimă și păstrarea rezultatelor.

află mai multe

Ortodonție

Ortodonția este o ramură a stomatologiei care îmbină frumos funcționalitatea și estetica. Majoritatea pacienților care iau în considerare un aparat dentar o fac din motive legate de aspectul danturii, însă scopul principal al ortodonției este de a asigura o ocluzie corectă. Pentru a realiza acest lucru, dinții sunt îndreptați și aliniați și arcadele sunt echilibrate, ceea ce asigură un zâmbet frumos.

află mai multe

Protetică Dentară

Tratamentele protetice reprezintă o ramură foarte importantă a stomatologiei, fiind esențială pentru reconstrucție și redobândirea funcționalității și esteticii. În funcție de caz, lucrările protetice pot avea un scop mai mult estetic (fațete dentare) sau de rezolvare a cazurilor de edentație (coroane ceramice, proteze fixe sau mobile, etc).

află mai multe
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Experiența pacienților

La Clinica EAN am gasit rezolvarea problemelor mele grave, un doctor rabdator ce mi-a dat explicatii si conditii cum nu am mai vazut. Sunt foarte recunoscator echipei pentru rezultatele cu adevarat exceptionale. Multumesc.

Radu N|

Doctorita mea stomatolog mi-a recomandat sa merg la Dr. Anti si nu regret. Am avut o lipsa acuta de os si implanturile dentare au fost puse intr-o singura zi, fara durere. Sunt foarte incantata si de restul tratamentelor ce mi-au redat tineretea. Inca o data va multumesc.

Maria V|

Daca e ceva ce m-a impresionat e modul cum am fost tratat de la inceput pana la sfarsit. Impecabil. Informatiile primite si modul in care echipa a avut rabdare cu taote intrebarile sunt de laudat. Nu imi pare rau de alegerea facuta!

Sorin M|

Nici nu pot povesti cum mi-au schimbat viata tratamentele dentare si de estetica. Mi-a fost redata increderea in sine, dupa o copilarie in care problemele m-au bantuit, pot spune. Multumesc inca o data dlui doctor si echipei.

Marinela I|
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Noul TU incepe cu o programare

Se spune că, în general, primul pas este cel mai dificil. De data aceasta, primul pas este o consultație, și este foarte simplu de realizat!