Programare

Programează un consult pentru evaluarea situației și colectarea tuturor informațiilor care vor fi de ajutor în stabilirea unui plan de tratament.

Întrebări frecvente

Pentru orice nelămuriri sună-ne la 0761 614 704 sau lasă-ne un mesaj la info@eanclinic.ro

În prima etapă avem o conversație cu pacientul pentru a determina care sunt problemele și nevoile sale. Anamneza și examenul clinic îi oferă medicului informațiile necesare pentru a pune un diagnostic prezumtiv. Sunt discutate și nevoile și dorințele pacientului, pentru a le putea îndeplini, în cazul în care nu sunt evidente încă de la început. Pentru întregirea dosarului medical, pacientului i se pot recomanda diverse examene complementare: CBCT, analize medicale, scrisoare medicală pentru pacienții cu patologii asociate, fotografii intraorale, modele de studiu, scanare ModJaw, etc.
După întâlnire, cazul este prezentat întregii echipe, pentru sfătuire și stabilirea modului de colaborare. Odată stabilit diagnosticul final, este întocmit și etapizat planul de tratament personalizat.
Etapa a doua constă într-o nouă discuție cu pacientul, în care îi sunt prezentate planul de tratament, etapele și timpul de realizare, costurile estimative și soluțiile financiare. Dacă se convine asupra tuturor acestor criterii, pacientul își dă acordul pentru plan și tratamentul poate începe.