Mărire (augmentare) buze cu Acid Hialuronic

Mărirea buzelor cu acid hialuronic este o procedură din ce în ce mai comună, dar tocmai din acest motiv este important de subliniat că precizia, atenția la detalii și abordarea orientată către echilibru și naturalețe sunt esențiale pentru un rezultat armonios cu trăsăturile pacientului.

Buzele sunt o parte importantă din frumusețea feței, fiind atât un indicator al tinereții și senzualității cât și, prin mimică, o modalitate de exprimare a emoțiilor. Buzele pline, proeminente, bine definite și simetrice reprezintă un ideal estetic la care tind din ce în ce mai multe persoane.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic reprezintă o soluție simplă, rapidă și nedureroasă de a obține un aspect armonios, mai tânăr.

La Clinica EAN, efectuăm proceduri de augmentare a buzelor care păstrează forma inițială și oferă un aspect general echilibrat, simetric și natural, adaptat fiecărui pacient în parte.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță care se găsește în mod natural și în organism, având rol de hidratare și oferind volum pielii. Tocmai din acest motiv se utilizează adesea și în intervențiile estetice, dar având și rol de tratament în anumite afecțiuni (precum artrita).

Cum se desfășoară injectarea buzelor?

Acidul hialuronic utilizat pentru procedura de augmentare are adăugată lidocaină, pentru un efect anestezic local. Astfel, procedura este complet nedureroasă, însă în cazul pacienților mai sensibili poate fi utilizată local cremă anestezic, pentru confort sporit și o experiență plăcută. Senzația resimțită este de amorțeală și furnicături.

Ulterior procedurii, medicul poate masa zona pentru o mai bună distribuție a substanței, sau poate aplica comprese cu gheață, după caz.

Tratamentul propriu zis de mărire a buzelor durează aproximativ jumătate de oră, efectele fiind vizibile imediat. Cu toate acestea, rezultatul final se obține după aproximativ 2 săptămâni, iar acest lucru este extrem de important de reținut deoarece aspectul initial, imediat după injectare, va fi diferit de cel final, în care acidul hialuronic a retenționat apa și a ajuns la volumul optim.

Efectul injectării cu acid hialuronic se poate menține între 6 și 12 luni, dar există și efect cumulativ în timp în cazul injectărilor repetate, ceea ce înseamnă că buzele rămân voluminoase mai mult timp.

Îmi plac provocările, așa că sunt dedicat cazurilor mai dificile, cu retracție osoasă accentuată, care îmi pun la încercare aptitudinile și experiența.

Vreau să le ofer pacienților care și-au pierdut speranța o șansă în plus și încrederea că își vor putea recăpăta funcțiile în totalitate.

Emanuel Anti

Medic primar chirurgie maxilo-facială

Își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului ELYTIS Iași, Spitalului de Urgențe Bacău și este Membru în Comisia de Disciplină Teritorială

Urmărește-mă pe

Există riscuri și efecte adverse?

Formulele noi de acid hialuronic sunt non-alergice și bine tolerate de organism. Tehnicile moderne de augmentare buze ajută de asemenea la proceduri cu riscuri minime. Reacțiile firești care pot fi observate ulterior injectării sunt edem (umflarea buzelor) și roșeață, acestea fiind temporare. Hematoamele (vânătăile) sunt rare, dar dacă totuși se produc, ele dispar la câteva zile și în cazul în care este necesar, pot fi acoperite de machiaj.

Persoanele cu un risc de sângerare mai crescut pot prezenta efecte adverse un pic mai pronunțate, însă chiar și în acest caz ele vor dispărea într-un timp scurt.

Augmentarea buzelor cu fillere de generație nouă și tehnică modernă, efectuată de un medic specialist, este o procedură minim invazivă care corectează asimetrii, oferă volum și un aspect mai tânăr, în perfecta armonie cu trăsăturile feței.

Onorarii

Fiecare caz clinic este unic! Fiecare plan de tratament se intocmeste personalizat si presupune o consultatie de specialitate. Panul de tratament corect presupune un diagnostic precis! Diagnosticul precis este sustinut de investigatii avansate: clinice, paraclinice si radiologice.

Tinem foarte mult la transparența atunci când vine vorba de tratamente și de costurile acestora.

Acid hialuronic

Injectare volum/contur buze/cearcane (1ml)

250 EURO

Injectare umplere regiune de volum mic (< 1ml substanta)

280 EURO

Consultatie pentru stabilire tip de interventie estetica

30 EURO

Ce ne recomandă?

Empatie

Înțelegem că fiecare caz este unic și fiecare pacient este un om, nu doar o sumă a unor patologii pe care trebuie să le remediem.

Profesionalism

Cazurile sunt abordate cu profesionalism, atât în conceperea planului de tratament cât și în discuțiile cu pacienții și alegerea soluțiilor potrivite.

Perfectiune

Simetrie, armonie, echilibru, funcționalitate optimă, toate acestea sunt criterii care împreună formează perfecțiunea – așa cum poate fi ea realizată pentru fiecare pacient în parte.

Comunicare

Comunicarea transparentă și clară este esențială atât între colegi, cât și între medici și pacienți, motiv pentru care este una din valorile de bază ale clinicii.

Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Experiența pacienților

La Clinica EAN am gasit rezolvarea problemelor mele grave, un doctor rabdator ce mi-a dat explicatii si conditii cum nu am mai vazut. Sunt foarte recunoscator echipei pentru rezultatele cu adevarat exceptionale. Multumesc.

Radu N|

Doctorita mea stomatolog mi-a recomandat sa merg la Dr. Anti si nu regret. Am avut o lipsa acuta de os si implanturile dentare au fost puse intr-o singura zi, fara durere. Sunt foarte incantata si de restul tratamentelor ce mi-au redat tineretea. Inca o data va multumesc.

Maria V|

Daca e ceva ce m-a impresionat e modul cum am fost tratat de la inceput pana la sfarsit. Impecabil. Informatiile primite si modul in care echipa a avut rabdare cu taote intrebarile sunt de laudat. Nu imi pare rau de alegerea facuta!

Sorin M|

Nici nu pot povesti cum mi-au schimbat viata tratamentele dentare si de estetica. Mi-a fost redata increderea in sine, dupa o copilarie in care problemele m-au bantuit, pot spune. Multumesc inca o data dlui doctor si echipei.

Marinela I|
Ean Clinic - Clinica Implantologie Iasi

Noul TU începe cu o programare

Se spune că, în general, primul pas este cel mai dificil. De data aceasta, primul pas este o consultație, și este foarte simplu de realizat!